lettergrootte wijzigen
17 mrt 2023

Wij zijn Nonna!

Nonna (voorheen VenV netwerk) is een netwerk van 14 ouderenzorgorganisaties in de regio Nijmegen, ook zMW doet mee! Wij gaan de zorg voor ouderen verduurzamen en toegankelijker maken. Daarvoor zetten we samen onze kennis en expertise in de complexe zorg in. Voor betekenisvolle ontmoetingen. En voor de juiste zorg op de juiste plek.

‘Nonna’ betekent grootmoeder in het Italiaans en is een passende naam voor een netwerksamenwerking (Netwerk Ouderenzorg Nijmegen en anderen). Nonna wil er zijn voor ieder ouder wordend mens – dus uiteindelijk voor iedereen. Nonna is een warm, wijs persoon die een grote ‘familie’ samenbrengt. Van wie we kunnen leren en die ons graag ziet groeien. Nonna is trots, een tikje eigenzinnig en geniet nog volop van de levenskunst.

Leren door samen te doen, wij doen mee!
In de zorgregio Nijmegen lopen we voorop door te experimenteren. We leren door samen te doen. We behouden wat werkt, en durven los te laten wat minder goed werkt. We initiëren en implementeren nieuwe werkwijzen en samenwerkingen. Dat doen we op onze eigen manier. De drie thema’s van Nonna:

  • Goed wonen: Om wonen met zorg voor ouder wordende mensen vorm te geven
  • Fijn werken: Om fijn werken en regionaal werkgeverschap te realiseren
  • Slim samenwerken: om een regionale (kennis en zorg)infrastructuur mogelijk te maken

Zo geven we samen vorm aan de toekomst!
We gaan de slag met de vraag: wat heeft de ouder wordende mens nu en in de toekomst nodig? In de zorgregio Nijmegen leren we door samen te doen. We behouden alles wat werkt, maar durven ook los te laten wat minder goed werkt. We initiëren en implementeren nieuwe werkwijzen en samenwerkingen. Met het besef dat nieuwe oplossingen voor de komende jaren vooral buiten de muren van de traditionele verpleeghuizen liggen. Met proeftuinen en projecten kijken we voorbij de grenzen van onze organisatie(s). Naast mensgerichtheid zijn toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid van zorg leidend. In gezamenlijkheid en in verbinding met andere (zorg)netwerken in de regio. Dat is Nonna.

Nieuwsgierig geworden?
Dit is de website van Nonna: Netwerk Nonna - regio Nijmegen. Daar kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van wat we doen.

Nonna_Logo_RGB.png

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten