Kleur aan het leven

Elke dag zien wij hoe belangrijk onze ruim 300 vrijwilligers zijn. Ze maken het leven van onze bewoners, cliënten en revalidanten extra kleurrijk. Met hun aandacht, ervaringen, energie, interesses en bezigheden brengen de vrijwilligers de buitenwereld binnen. En zijn ze een waardevolle steun voor onze medewerkers.

Verbonden

Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat bewoners, cliënten en revalidanten zich verbonden blijven voelen met de samenleving. Vrijwilligers zijn belangrijk voor ons, ze zijn een van ons.

We bieden vrijwilligers veel mogelijkheden

Samen kijken we wat goed bij ze past. Elke dag of week, voor een kortere duur of een paar uurtjes per maand: ze zijn van harte welkom! En we bieden een breed programma. Eén op één maatje met een bewoner, ondersteunen bij diverse activiteiten, samen koken, gesprekjes over vroeger, met de hond op bezoek gaan, een wandeling maken, op pad met de duofiets, hulp bij geheugenspelletjes met de braintrainer. Ook bieden we trainingen en informatiebijeenkomsten aan rondom thema’s als dementie en wandelen met een rolstoel.