Tarieven aanvullende diensten

Bekijk de tarieven van onze aanvullende diensten hieronder.

Tarieven 2024

In uw appartement of zit-slaapkamer kunt u gebruikmaken van het standaardpakket televisie van Ziggo. De kosten hiervoor bedragen € 14,57 per maand.

U vraagt het pakket aan door het aanvraagformulier in te vullen en te mailen naar onze financiële administratie: financieleadministratie@zmw.nl.

Wilt u zelf uw eigen abonnement en provider kiezen? Dat kan ook. De kosten daarvoor betaalt u direct aan de provider.

U kunt ervoor kiezen om uw kleding te laten wassen door wasserij CleanLease. Wij hebben afspraken gemaakt met CleanLease waardoor u niet meer om hoeft te kijken naar uw was. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw was wordt opgehaald en schoon weer wordt teruggebracht. De kosten voor de wasserij betaalt u zelf. In onderstaand overzicht ziet u de tarieven per kledingstuk.

Wilt u dat meer familieleden of vrienden een tag krijgen? Dat kan. U of uw eerste contactpersoon kan de extra tag aanvragen bij de gastvrouw/receptie. De tag kost € 20. Houd er rekening mee dat het een aantal dagen duurt voordat u de tag in ontvangst kunt nemen.

Na het beëindigen van de zorgovereenkomst levert u alle tags weer bij ons in. U krijgt het bedrag van € 20 niet terug.

Tag kwijt?
Als u de tag kwijt bent, kunt u een nieuwe tag aanvragen bij de gastvrouw/receptie. U betaalt € 20 voor een nieuwe tag. Dit bedrag krijgt u niet terug bij het inleveren van de tags.