Disclaimer

Wij doen ons best om de informatie op deze website altijd juist en actueel te houden. Toch kan het voorkomen dat er iets niet klopt. Wij verzoeken u vriendelijk om dit te melden via onze klantenservice. Dan passen wij het zo snel mogelijk aan.

Aansprakelijkheid

U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze website. Zorggroep Maas & Waal is niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van eventuele onjuiste informatie op deze website. Dat geldt ook voor andere websites waarnaar deze website linkt of verwijst.

Beeldmateriaal

Voor de gebruikte foto’s en video’s heeft zorggroep Maas & Waal toestemming gekregen. Staat u op een afbeelding of video en heeft u daarvoor, ondanks grote mate van zorgvuldigheid, geen toestemming gegeven? Of wilt u uw toestemming intrekken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij verwijderen de foto of video op uw verzoek zo snel mogelijk.

Auteursrechten

U heeft uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van zorggroep Maas & Waal nodig om inhoud van deze website, zoals teksten, foto’s, logo’s en ander grafisch materiaal, te delen, kopiëren of aan anderen te geven. U mag natuurlijk wel onze folders in originele staat verspreiden.