Over ons

We bieden zolang het goed en betaalbaar kan, een complete en brede basis aan ondersteuning en zorg. Alles wat we doen draagt bij aan onze ambities. Zodat ouderen in de regio Maas en Waal zo lang mogelijk thuis kunnen wonen en extra steun krijgen als dat niet meer gaat. Als zorggroep Maas & Waal zijn wij een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en lid van ActiZ, brancheorganisatie van zo'n 400 zorgorganisaties.

Voor de mensen in onze regio

Als een middelgrote zorgorganisatie vinden we dat we er moeten zijn voor de mensen in onze regio: de ouderen die ons nodig hebben én hun familie en mantelzorgers. We bieden huishoudelijke hulp, wijkverpleging, wonen met zorg, dagbehandeling/dagbesteding, geriatrische revalidatie, behandeling thuis of op een van onze locaties. Voor extra specialistische ouderenzorg kunnen mensen in Nijmegen of Tiel terecht.

Ruimte om te experimenteren

Dankzij de complete basis die we bieden, kunnen we experimenteren met nieuwe manieren om de ondersteuning en zorg te organiseren. Dat helpt ons om te vernieuwen en samen te werken, en het maakt het werk waardevoller en interessanter voor onze medewerkers.