lettergrootte wijzigen
14 feb 2019

Waarnemend burgemeester Druten bezoekt De Kasteelhof

Het restaurant was behoorlijk gevuld voor de wekelijkse bingo toen de waarnemend burgemeester van Druten, mevrouw Corry van Rhee-Oud Ammerveld, afgelopen woensdag een bezoek bracht aan De Hof. Diverse bewoners werd de hand geschud, hier en daar werd een kennismakingsgesprekje gevoerd, en oude bekenden werden begroet.* Maar wat voerde de waarnemend burgemeester naar De Kasteelhof? "Ik ben sinds 16 januari waarnemend burgemeester van Druten. Om de raadsleden te leren kennen ga ik met ieder van hen een-op-een kennismakingsbezoeken afleggen in de gemeente. Dat is een leuke en afwisselende manier om zowel de raadsleden als de gemeente te leren kennen en alle activiteiten die daarbinnen georganiseerd worden."

 

IMG_0087.JPG

Het bezoek aan De Kasteelhof vond plaats op initiatief van raadslid Claudia Barten-de Waard. "Als Samenwerkende Dorpslijsten lopen wij gezamenlijk met de bewoners van De Kasteelhof jaarlijks de Avondvierdaagse. Ik kende De Kasteelhof dus al, en het leek mij een goed idee om onze waarnemend burgemeester op deze manier met de ouderenzorg in Druten kennis te laten maken."

In gezelschap van Maaike Versteegh, manager bij de Zorggroep, deden de burgemeester en het raadslid mee aan de bingo, wat op veel instemming van de andere bingogasten kon rekenen. Mirella van Lith, activiteitenbegeleidster leidde het gezelschap vervolgens rond door De Kasteelhof waarna het bezoek werd afgesloten.

*Mevrouw Van Rhee-Oud Ammerveld was eerder waarnemend burgemeester van buurgemeente West Maas en Waal. 

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten