lettergrootte wijzigen
03 apr 2017

Vrienden Van organiseert diner in Alde Steeg

Maar liefst veertig gasten schoven afgelopen zaterdag rond half zeven aan bij de tiende editie van het Vrienden-diner in het restaurant van Alde Steeg. Een initiatief van stichting Vrienden van de Alde Steeg. Niet alleen om een gezellige avond te beleven als bestuursleden met hun familie, vrienden en kennissen, maar ook om de kas van de stichting aan te vullen. Per aanwezige ging een deel van de opbrengst naar de Vrienden Van, die zich richten op het stimuleren, steunen en financieren van activiteiten die het welzijn van de bewoners van Alde Steeg bevorderen.

dsc_0012b.jpg

Terug naar afgelopen zaterdag: de gasten werden na binnenkomst met een feestelijk welkomstdrankje uitgenodigd aan fraai gedekte tafels. Daar werden zij vervolgens getrakteerd op een cocktail met garnalen of gerookte kip, een rundvleessoep, een tournedos met champignonsaus of zalm met dillesaus en een dessert van roomijs met rood fruit, likeur en slagroom. Koffie of thee volgde ter afsluiting.

Het diner mag als zeer geslaagd bestempeld worden, getuige de reacties van enkele deelnemers op de Facebook-pagina van de Vrienden Van: 'Het was heerlijk, compliment aan de kok, en alle medewerkers!' en: 'Inderdaad heerlijk eten en ook van ons een compliment voor de kok en medewerkers. Voor herhaling vatbaar.'

Welkome complimenten, mede te danken aan de inzet van de koks en overige medewerkers van het facilitair bedrijf van zorggroep Maas & Waal.

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten