lettergrootte wijzigen
02 okt 2020

Vandaag praten over morgen

Stel het niet uit, maar praat vandaag over morgen. Met die boodschap roept zMW (in navolging van de branchevereniging Actiz) iedereen op het gesprek aan te gaan over ouder worden. Op de website www.praatvandaagovermorgen.nl zijn mooie verhalen te vinden waarin het gesprek over morgen aangegaan wordt. Waarom is dat belangrijk? Omdat Nederland in hoog tempo vergrijst.

In 2040 is een derde van onze bevolking 65+. Het aantal zorgmedewerkers groeit niet zo hard. Daarom vraagt goede zorg voor ouderen en onze eigen oude dag een stapje extra. Maar hoe? Wat kunt u zelf doen? En wat wilt u zelf doen? Start het gesprek. Praat vandaag over morgen. Want het staat vast dat de zorg voor ouderen zal veranderen. En dat vraagt niet alleen iets van zorgorganisaties, het rijk en gemeenten, maar van ons allemaal.

Ouder worden

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 22 augustus 2022 We doen mee aan een kwaliteitsonderzoek naar het voorschrijven van antibiotica

    Samen met het Amsterdam UMC voert zorggroep Maas & Waal vanaf september een kwaliteitsonderzoek uit naar het voorschrijven van antibiotica binnen onze zorggroep. De gegevens van een groot aantal verpleeghuizen worden vervolgens met elkaar vergeleken. Zo’n vergelijking zorgt voor nieuwe kennis en inzichten waarvan onze artsen kunnen leren. Lees meer >