02 okt 2020

Vandaag praten over morgen

Stel het niet uit, maar praat vandaag over morgen. Met die boodschap roept zMW (in navolging van de branchevereniging Actiz) iedereen op het gesprek aan te gaan over ouder worden. Op de website www.praatvandaagovermorgen.nl zijn mooie verhalen te vinden waarin het gesprek over morgen aangegaan wordt. Waarom is dat belangrijk? Omdat Nederland in hoog tempo vergrijst.

In 2040 is een derde van onze bevolking 65+. Het aantal zorgmedewerkers groeit niet zo hard. Daarom vraagt goede zorg voor ouderen en onze eigen oude dag een stapje extra. Maar hoe? Wat kunt u zelf doen? En wat wilt u zelf doen? Start het gesprek. Praat vandaag over morgen. Want het staat vast dat de zorg voor ouderen zal veranderen. En dat vraagt niet alleen iets van zorgorganisaties, het rijk en gemeenten, maar van ons allemaal.

Ouder worden

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 30 juni 2021 Bestuurder zMW neemt na 21 jaar afscheid

    Op 8 juli neemt Bert van Lingen afscheid als bestuurder van zMW. Hij heeft de organisatie door grote veranderingen geloodst. Altijd met zorg voor een solide bedrijfsvoering en oog voor bewoners en medewerkers. Lees meer >