lettergrootte wijzigen
09 sep 2019

Kun jij schoonmaken met zorg?

Voor de locaties in Beuningen, Ewijk, Druten en Beneden-Leeuwen is zorggroep Maas & Waal op zoek naar huishoudelijk medewerkers die schoonmaken met zorg. Mensen met hart voor de bewoners. 

“Onze bewoners ervaren dat ouder worden soms niet makkelijk is”, vertelt Ivonne Tusveld, die belast is met de werving en selectie bij zorggroep Maas & Waal. “De medewerkers die wij zoeken, begrijpen dat. Zij zijn vriendelijk, hebben aandacht voor onze bewoners en zijn goed in hun vak. Op die manier dragen ook zij bij aan het leefplezier van onze bewoners. En dat is waar zorggroep Maas & Waal voor staat.”

Ieder zijn vak
Er wordt gezocht naar meerdere medewerkers per locatie. Dat hangt samen met verschuivingen binnen de organisatie, vertelt Ivonne Tusveld. “We zetten binnen zorggroep Maas & Waal extra in op welzijn. Dat doen we door de inzet van medewerkers Welzijn, maar ook door taken te scheiden: de zorg zorgt, en de schoonmaak maakt schoon. In het verleden werden huishoudelijke werkzaamheden ook nog weleens meegenomen door zorgmedewerkers. Maar ieder zijn vak!”

Interesse?
Heb jij interesse in de functie van Huishoudelijk medewerker bij zMW? Kijk dan snel op https://www.zmw.nl/schoonmaken-met-zorg. Daar vind je een uitgebreide functiebeschrijving en informatie over hoe je kunt solliciteren.

Afbeelding.png

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten