lettergrootte wijzigen
18 okt 2019

'Onze' Melody Players in (digitale) krant

The Melody Players zijn bij de bewoners van St. Elisabeth een begrip. Maandelijks begeleiden zij de populaire Liederentafel met hun muziek. Blik op Beneden-Leeuwen publiceerde een artikel over hen met als sprekende kop 'Muziek van The Melody Players vervangt medicijnen'.

Het verhaal, geschreven door Rinie van Haren, zoomt in op het ontstaan van The Melody Players, het enthousiaste meezingen van de bewoners van St. Elisabeth met de muziek van de begeleidingsband en de helende werking van muziek. Zo is er bijvoorbeeld te lezen dat The Melody Players het idee voor de Liederentafel in een stroomversnelling hebben gebracht en dat het koor Terug in de Ted een belangrijke verbindende schakel is geweest.

Het hele artikel lezen? Klikt u dan hier!

melody201600801_500-385.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 22 augustus 2022 We doen mee aan een kwaliteitsonderzoek naar het voorschrijven van antibiotica

    Samen met het Amsterdam UMC voert zorggroep Maas & Waal vanaf september een kwaliteitsonderzoek uit naar het voorschrijven van antibiotica binnen onze zorggroep. De gegevens van een groot aantal verpleeghuizen worden vervolgens met elkaar vergeleken. Zo’n vergelijking zorgt voor nieuwe kennis en inzichten waarvan onze artsen kunnen leren. Lees meer >