lettergrootte wijzigen
24 aug 2016

Cliënten van Waelwick verhuizen naar de nieuwbouw in Alde Steeg

Op dit moment vinden de laatste werkzaamheden plaats, zoals het installeren van apparatuur en het plaatsen van kledingkasten voor de cliënten. Ook op het buitenterrein wordt hard gewerkt. Het ovale park, waar alle woonvoorzieningen aan grenzen, begint zijn vorm te krijgen. De verhuizing van cliënten staat gepland voor 1 en 2 november.

 

MW_B_0205.jpg

Voorafgaand aan de verhuizing wordt er stilgestaan bij het afscheid van de oude locatie. Zo wordt er op 4 oktober feest gevierd vanaf de middag tot later in de avond. Cliënten en medewerkers sluiten op dat moment een periode af waarbij de voorzieningen op de afdelingen welleiswaar verouderd waren, maar de gezelligheid daar zeker niet onder leed! Dat zal vast gepaard gaan met vele herinneringen onder het genot van een drankje en lekkere hapjes.

Pastor J. de Waal zal op 18 oktober een Heilige Mis opdragen. Tijdens deze viering zal ook stilgestaan worden op het afscheid nemen van Waelwick 3 en 4.

Cliënten van Waelwick afdeling 3 (afdeling met dementerende ouderen) en afdeling 4 (langdurige somatische zorg) komen in Alde Steeg te wonen in zogenaamde kleinschalige woonvormen. In groepjes van zes cliënten wonen zij in een woonomgeving bestaande uit een centrale woonkamer met keuken, en individuele zit-slaapkamers. Douches en toilet zijn, net als thuis, gemeenschappelijk.

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten