lettergrootte wijzigen
12 dec 2016

Kerstmarkt voor medewerkers en vrijwilligers

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij. Ook dit jaar wil zorggroep Maas & Waal haar dankbaarheid naar medewerkers en vrijwilligers tonen met een leuk kerstpakket. Om dat eens wat anders aan te pakken en het kerstpakket ook een persoonlijk tintje mee te geven, is er dit jaar gekozen om een kerstmarkt te organiseren. Daar krijgen alle medewerkers en vrijwilligers de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje (geheel verzorgd door onze partner Van Hoeckel!) het kerstpakket zelf samen te stellen.

Drie dagen op drie verschillende locaties (12 december in St. Elisabeth, 14 december in Alde Steeg en 16 december in De Kasteelhof) zijn de markten toegankelijk van 17.30 uur tot 21.00 uur.  Er zijn lokale winkeliers en een aantal leveranciers aanwezig die een leuk assortiment aan kerstartikelen aanbieden, waaruit iedere medewerker of vrijwilliger zelf zijn/haar eigen kerstpakket kan samenstellen. Ook zijn er goede doelen op de markt. Kortom, voldoende keus en een hoop gezelligheid in onze locaties deze dagen! 

images.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 22 augustus 2022 We doen mee aan een kwaliteitsonderzoek naar het voorschrijven van antibiotica

    Samen met het Amsterdam UMC voert zorggroep Maas & Waal vanaf september een kwaliteitsonderzoek uit naar het voorschrijven van antibiotica binnen onze zorggroep. De gegevens van een groot aantal verpleeghuizen worden vervolgens met elkaar vergeleken. Zo’n vergelijking zorgt voor nieuwe kennis en inzichten waarvan onze artsen kunnen leren. Lees meer >