30 jun 2017

Informatiebijeenkomst huurders Museumwoningen

De informatiemiddag voor huurders van de Museumwoningen vindt plaats op donderdag 6 juli om 15.00 uur in de Plaza van St. Elisabeth (Beneden-Leeuwen) en wordt georganiseerd door De Kernen in samenwerking met zorggroep Maas & Waal. Het doel van de informatiebijeenkomst is om nieuwe huurders te informeren over de voortgang van de bouw. Daarbij worden zaken als inrichting en keuze van materialen voor badkamer en keuken besproken. Maar ook zal Maaike Versteegh van zorggroep Maas & Waal informatie geven over zorg die door zorggroep Maas & Waal geleverd wordt in de Museumwoningen.

De informatiemiddag is uitsluitend bedoeld voor de huurders die definitief een woning toegewezen hebben gekregen. Dat geldt op dit moment voor tien van de twaalf appartementen. Voor twee appartementen loopt de toewijzing nog.

Appartementen_Streekmuseum.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 30 juni 2021 Bestuurder zMW neemt na 21 jaar afscheid

    Op 8 juli neemt Bert van Lingen afscheid als bestuurder van zMW. Hij heeft de organisatie door grote veranderingen geloodst. Altijd met zorg voor een solide bedrijfsvoering en oog voor bewoners en medewerkers. Lees meer >