lettergrootte wijzigen
06 dec 2017

Hulp bij gebruik iPad

Niet 'swipen' maar 'vegen'. Oftewel het gebruik van bekende termen bij het leren omgaan met de iPad. Dat is een deel van het succes van de iPad-uitleg van de Senior Digi Club Druten. Inmiddels hebben al meer dan 250 mensen uitleg van de club gekregen over de omgang met de iPad. En daarmee voorziet de Senior Digi Club in een serieuze behoefte van ouderen in de gemeente.

Alle reden voor de Waalkanter om redactionele aandacht te schenken aan de Senior Digi Club Druten die in 2014 is ontstaan als burgerinitiatief en tweewekelijks ook een inloopmiddag organiseert in De Hof bij zorggroep Maas & Waal. Tijdens zo'n inloopmiddag kunnen ouderen kosteloos hun vragen over het gebruik van smartphone of iPad voorleggen aan deskundigen. Inmiddels hebben al zo'n 800 mensen de weg naar De Hof gevonden!

Dinsdag 12 december van 14.00 tot 15.00 uur is de eerstvolgende inloopmiddag. Dus hebt u een vraag over uw smartphone of iPad, kom dan naar De Hof!

Nieuwsgierig naar het artikel in de Waalkanter over de Senior Digi Club Druten? Klik dan hier!

Senior Digiclub.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >