06 nov 2018

Dementievriendelijk Beuningen in Maas & Waler

In de gemeente Beuningen wonen steeds meer mensen met dementie. Om mee te kunnen doen in de maatschappij en zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen is kennis van en begrip voor dementie nodig.

Dementievriendelijk Beuningen zet zich in om deze kennis bij inwoners, winkels, verenigingen en bedrijven te vergroten. Dat gebeurt onder andere door een reeks van artikelen in de Maas & Waler. Iedere maand verschijnt er een artikel met de kop Dementievriendelijk Beuningen waarin mensen aan het woord komen die vertellen over dementie en de manier waarop zij betrokken zijn bij het dementievriendelijker maken van Beuningen.

In het eerste artikel vertelde wethouder Pim van Teffelen over zijn rol binnen het project Dementievriendelijk Beuningen. Daarna volgde een artikel waarin Ben Jansen en Hans van Hees aan het woord komen over wonen met dementie. Beide artikelen zijn na te lezen op de site van de Maas & Waler.

Dementievriendelijk Beuningen artikel

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 30 juni 2021 Bestuurder zMW neemt na 21 jaar afscheid

    Op 8 juli neemt Bert van Lingen afscheid als bestuurder van zMW. Hij heeft de organisatie door grote veranderingen geloodst. Altijd met zorg voor een solide bedrijfsvoering en oog voor bewoners en medewerkers. Lees meer >