lettergrootte wijzigen
24 jan 2017

Bruggenbouwers gezocht!

Niet iedereen lukt het om zelfstandig contacten op te bouwen. Voor mensen met een psychische of lichamelijke beperking kan dit bijvoorbeeld lastig zijn. Om dit soort mensen op weg te helpen, zoeken Stichting Perspectief en MEE Gelderse poort vrijwillige bruggenbouwers. Mensen die anderen helpen bij het ontmoeten van buurtbewoners of meedoen in de buurt.

De vrijwillige bruggenbouwers doen dit door mensen te coachen. Je stelt bijvoorbeeld mensen aan elkaar voor, je oefent met nieuwe situaties of je gaat zelf mee naar nieuwe activiteiten om daar een bruggetje te slaan naar anderen.

Ben jij gemiddeld één uur in de week beschikbaar, gedurende een traject van 20 weken, kun je goed luisteren, durf je vragen te stellen, en vind je het leuk om jezelf overbodig te maken door anderen te coachen, meld je dan aan voor het project Aangenaam kennis te maken!

Valerie Bekkers valeriebekkers@stg-perspectief.nl of 024-6750939 of bij Michelle Coenen m.coenen@meegeldersepoort.nl

betereengoedebuurdaneenverrevriend.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 mei 2023 Het regent bij zMW!

    Gisteren, 12 mei, was het De Dag van de #Zorg, maar al de hele week stond in het teken van deze dag. Collega's kregen van hun leidinggevenden een cadeaudoos, met een zMW-paraplu, een kaart met een cadeaubon, en een doosje #complimenten. Lees meer >