23 apr 2020

Artikel Gelderlander over eenzaamheid verpleeghuisbewoner Alde Steeg

Astrid is een van de jongere bewoners van Alde Steeg. Zij woonde in Bloesem en is onlangs verhuisd naar een van de appartementen van de Kriek. Haar echtgenoot had vanwege de coronapandemie en de daarop volgende sluiting van de verpleeghuizen een verzoek gedaan om tijdelijk bij zijn vrouw te kunnen wonen.

Aan dat verzoek is door zorggroep Maas & Waal gehoor gegeven door een verhuizing naar de Kriek, onder voorwaarde dat de strenge maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus ook door de echtgenoot worden nageleefd.

Het aangrijpende verhaal over Astrid, dat buiten medeweten van zMW tot stand is gekomen, is te lezen via deze link. Abusievelijk heeft de redacteur van het artikel geschreven dat Alde Steeg tot ZZG Zorggroep behoort. Dat moet natuurlijk zorggroep Maas & Waal zijn.

Artikel Gelderlander.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 30 juni 2021 Bestuurder zMW neemt na 21 jaar afscheid

    Op 8 juli neemt Bert van Lingen afscheid als bestuurder van zMW. Hij heeft de organisatie door grote veranderingen geloodst. Altijd met zorg voor een solide bedrijfsvoering en oog voor bewoners en medewerkers. Lees meer >