10 mei 2021

Aan wie stuurt u op 12 mei een #dikkedankjewel?

Werken in de zorgsector is altijd een rollercoaster. Maar het afgelopen jaar werd dat wel heel duidelijk zichtbaar. Ook de zorgprofessionals van zorggroep Maas & Waal hebben een enorme veerkracht laten zien. Daarom is een welgemeend bedankje, een 'dikke dankjewel', juist nu in aanloop naar de Dag van de Zorg misschien wel meer dan ooit op zijn plaats.

Via de website www.dikkedankjewel.nl kan iedereen heel eenvoudig een gepersonaliseerde video maken voor iemand die in de zorg werkt. Bijvoorbeeld voor de verpleegkundige van uw partner, de verzorgende van uw moeder, de thuiszorgmedewerker van uw opa, of een collega, familielid of vriend die in de zorg werkt. 

Deze video kunt u delen via e-mail, whatsapp of sociale media. Als u dit doet met de hashtag (hekje) #dikkedankjewel dan zijn alle video's bij elkaar makkelijk terug te vinden.

Wilt u nu een gepersonaliseerde video maken? Ga dan snel naar www.dikkedankjewel.nl.

Veel plezier met maken en dank voor uw blijk van waardering voor onze zorgprofessionals!

dikkedankjewel_social 2021-04 kopie.png

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 30 juni 2021 Bestuurder zMW neemt na 21 jaar afscheid

    Op 8 juli neemt Bert van Lingen afscheid als bestuurder van zMW. Hij heeft de organisatie door grote veranderingen geloodst. Altijd met zorg voor een solide bedrijfsvoering en oog voor bewoners en medewerkers. Lees meer >