lettergrootte wijzigen
20 mei 2022

Aan tafel: gesprekken over dementie

Op dinsdag 24 mei van 19.30 tot 21.00 uur vindt de talkshow ‘Aan tafel in de wijk’ plaats in Bibliotheek Muntweg in Nijmegen. Gespreksleider Elma Vriezekolk gaat in gesprek met Alzheimer-deskundigen en een mantelzorger.

Iemand met Alzheimer heeft geheugenproblemen en krijgt steeds meer moeite met dagelijkse vaardigheden. Elma Vriezekolk gaat tijdens de talkshow ‘Aan tafel in de wijk’ in gesprek met Prof. Dr. Raymond Koopmans van het Radboudumc. Hij doet onderzoek naar oude en jonge mensen met de ziekte van Alzheimer. Een mantelzorger neemt plaats aan tafel om eigen ervaringen te delen. Ook is het Alzheimercafé Nijmegen aanwezig met een informatiestand. Er is muziek en na afloop kan iedereen nog even met elkaar napraten.

Bibliotheekleden betalen € 4,- voor een kaartje, overige bezoekers € 5,-. Kaartjes zijn te koop in de bibliotheek of via www.obgz.nl/agenda. Bibliotheek Muntweg is gevestigd aan de Muntweg 207 in Nijmegen, vlakbij het Goffertpark.

Mevrouw Zorger Alzheimer.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 mei 2023 Het regent bij zMW!

    Gisteren, 12 mei, was het De Dag van de #Zorg, maar al de hele week stond in het teken van deze dag. Collega's kregen van hun leidinggevenden een cadeaudoos, met een zMW-paraplu, een kaart met een cadeaubon, en een doosje #complimenten. Lees meer >