lettergrootte wijzigen
20 mei 2022

Aan tafel: gesprekken over dementie

Op dinsdag 24 mei van 19.30 tot 21.00 uur vindt de talkshow ‘Aan tafel in de wijk’ plaats in Bibliotheek Muntweg in Nijmegen. Gespreksleider Elma Vriezekolk gaat in gesprek met Alzheimer-deskundigen en een mantelzorger.

Iemand met Alzheimer heeft geheugenproblemen en krijgt steeds meer moeite met dagelijkse vaardigheden. Elma Vriezekolk gaat tijdens de talkshow ‘Aan tafel in de wijk’ in gesprek met Prof. Dr. Raymond Koopmans van het Radboudumc. Hij doet onderzoek naar oude en jonge mensen met de ziekte van Alzheimer. Een mantelzorger neemt plaats aan tafel om eigen ervaringen te delen. Ook is het Alzheimercafé Nijmegen aanwezig met een informatiestand. Er is muziek en na afloop kan iedereen nog even met elkaar napraten.

Bibliotheekleden betalen € 4,- voor een kaartje, overige bezoekers € 5,-. Kaartjes zijn te koop in de bibliotheek of via www.obgz.nl/agenda. Bibliotheek Muntweg is gevestigd aan de Muntweg 207 in Nijmegen, vlakbij het Goffertpark.

Mevrouw Zorger Alzheimer.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 22 augustus 2022 We doen mee aan een kwaliteitsonderzoek naar het voorschrijven van antibiotica

    Samen met het Amsterdam UMC voert zorggroep Maas & Waal vanaf september een kwaliteitsonderzoek uit naar het voorschrijven van antibiotica binnen onze zorggroep. De gegevens van een groot aantal verpleeghuizen worden vervolgens met elkaar vergeleken. Zo’n vergelijking zorgt voor nieuwe kennis en inzichten waarvan onze artsen kunnen leren. Lees meer >