lettergrootte wijzigen

Bij deze zelfstandig te huren zorgwoningen levert zMW zorg

ZMW_E_0046.jpg

Zorggroep Maas & Waal levert ook zorg in verschillende appartementencomplexen in de nabijheid van onze zorglocaties. Hier kunnen belangstellende ouderen een zorgwoning huren én tegelijkertijd gebruikmaken van de voorzieningen van onze zorglocaties. Deze woningen in Druten, Ewijk en Beuningen zijn eigendom van en worden verhuurd door St. Jan. De woningen in Beneden-Leeuwen, de Zijlmanshof, zijn eigendom van De Kernen. Zorggroep Maas & Waal regelt in opdracht van De Kernen het wachtlijstbeheer voor deze zorgappartementen aan de Pastoor Zijlmansstraat. 

De Zijlmanshof in Beneden-Leeuwen (zorgwoningen van De Kernen). Lees hier meer over deze zorgappartementen of open de brochure.

 

 

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >