lettergrootte wijzigen

Bij deze zelfstandig te huren zorgwoningen levert zMW zorg

ZMW_E_0046.jpg

Zorggroep Maas & Waal levert ook zorg in verschillende appartementencomplexen in de nabijheid van onze zorglocaties. Hier kunnen belangstellende ouderen een zorgwoning huren én tegelijkertijd gebruikmaken van de voorzieningen van onze zorglocaties. Deze woningen in Druten, Ewijk en Beuningen zijn eigendom van en worden verhuurd door St. Jan. De woningen in Beneden-Leeuwen, de Zijlmanshof, zijn eigendom van De Kernen. Zorggroep Maas & Waal regelt in opdracht van De Kernen het wachtlijstbeheer voor deze zorgappartementen aan de Pastoor Zijlmansstraat. 

De Zijlmanshof in Beneden-Leeuwen (zorgwoningen van De Kernen). Lees hier meer over deze zorgappartementen of open de brochure.

 

 

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 22 augustus 2022 We doen mee aan een kwaliteitsonderzoek naar het voorschrijven van antibiotica

    Samen met het Amsterdam UMC voert zorggroep Maas & Waal vanaf september een kwaliteitsonderzoek uit naar het voorschrijven van antibiotica binnen onze zorggroep. De gegevens van een groot aantal verpleeghuizen worden vervolgens met elkaar vergeleken. Zo’n vergelijking zorgt voor nieuwe kennis en inzichten waarvan onze artsen kunnen leren. Lees meer >