lettergrootte wijzigen
13 dec 2018

Wandelen voor en met mantelzorgers

Samen met stichting Perspectief in Beuningen en Stichting Voormekaar in Druten organiseert Mary van de Linde, ervaren mantelzorger en wandelcoach, een serie wandelingen voor mantelzorgers. Op donderdag 6 december staat de laatste wandeling van het jaar op het programma. Deze start om 10.00 uur vanuit D'n Bogerd in Druten en is ook geschikt voor mantelzorgers die minder goed ter been zijnl.

In een groep van maximaal zestien mantelzorgers wordt er zo'n anderhalf uur gewandeld over verharde en onverharde wegen, door weilanden en over de dijk. Tijdens deze wandelingen krijgt u als mantelzorger de kans om in een ongedwongen sfeer andere mantelzorgers te praten en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is het natuurlijk een leuke ochtend waarbij de aandacht uitgaat naar u als mantelzorger. En dat draagt bij aan een betere balans tussen zorgen voor uzelf en zorgen voor een ander.

De wandeling (deze keer gratis) start om 10.00 uur. Door subsidie van de verschillende gemeenten betaalt u normaliter per wandeling een eigen bijdrage variërend van € 3,75 tot €7,50 (als u niet in de gemeente woonachtig bent) per wandeling. Aanmelden (tot een dag voor de wandeling) kan bij Mary van der Linde via info@happynessinprogress.nl of T 06 - 18 04 13 46.

regio-arnhem-nijmegen-wandelen-jurjen-drenth-1400x600_Slide vervolg.png

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier