lettergrootte wijzigen
24 feb 2019

Informatiedag senioren over wonen en zorgen nu en in de toekomst

Technische mogelijkheden in en om het huis worden ook wel domotica genoemd. De Vereniging van Senioren Beuningen organiseert op zondag 24 februari 2019 van 11.00 tot 16.00 uur een informatiedag over domotica. Tijdens deze informatiedag, die plaatsvindt in De Lèghe Polder, kunt u op ongedwongen wijze (en gratis) kennismaken met wat er aan geautomatiseerde hulpmiddelen is – en in de naaste toekomst komt – om het leven en zorgen te vergemakkelijken en te veraangenamen.

De Lèghe Polder wordt omgetoverd tot een indrukwekkende markt en conferentiecentrum. Daar vindt een veelheid aan presentaties en demonstraties plaats op het gebied van geautomatiseerde zorg en huisinrichting. Bij de diverse kramen kunt u terecht voor informatie, aanbiedingen en mogelijkheden.

Naast de gedemonstreerde domotica op het gebied van huiselijke veiligheid en comfort heeft ook het ondersteunen van senioren, minder valide en dementerende mensen een duidelijke plaats. Een leerzame ervaring voor huidige en aankomende mantelzorgers.

Tijdens de informatiedag zal een aantal professionals lezingen en demonstraties verzorgen over eHealth, technische hulpmiddelen in de zorg/gezondheidszorg en Smart Homes. De presentaties zullen een aantal keren worden herhaald zodat u de mogelijkheid heeft om er verschillende te bezoeken.

Infomiddag.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier