lettergrootte wijzigen
08 nov 2018

Cursus Mindfulness voor mantelzorgers

Iedereen ervaart het zorgen voor een ander weer anders. Mantelzorgers hebben vaak te maken met situaties die niet te beïnvloeden zijn en dat kan veel stress en overbelasting geven. Door de zorg voor de ander kan u ook weinig toe komen aan uzelf. Daardoor kunt u zelf klachten en/of problemen krijgen. Zorgen voor een ander begint bij goede zorg voor uzelf.

Mindfulness is je aandacht richten op het hier en nu. Hierdoor leer je als deelnemer aan de cursus te ervaren wat er is en gedachten en gevoelens toe te laten. Dat geeft ruimte om op zoek te gaan naar wat u echt waardevol vindt in uw leven.

De cursus Mindfulness voor mantelzorgers bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur met gemiddeld 10 deelnemers. Voor de start van de cursus is er een kennismakingsgesprek met de trainer. Hierin wordt gekeken of de cursus past bij uw vraag.

De cursus wordt gegeven door Dominique Ebbink van Indigo in samenwerking met Ans Jansen van Stichting Perspectief. De kosten zijn €40,00 voor het cursusboek en koffie/thee.

Voor meer informatie en aanmelding (tot 15 oktober 2018) kunt u terecht bij bij Stichting Perspectief, ansjansen@stg-perspectief.nl of 024-6750939.

Steunpunt Mantelzorg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier