lettergrootte wijzigen
07 jun 2017

Verhuizing bewoners Huize Henricus

Het zijn de ontwikkelingen binnen de ouderenzorg die Huize Henricus de das hebben omgedaan. Uitsluitend mensen met een zware zorgvraag worden vandaag de dag (in lijn met het overheidsbeleid) nog in zorglocaties opgenomen. Complexe zorg die niet geboden kan worden in Huize Henricus. En zo kwamen de afgelopen jaren steeds minder mensen binnen, en verhuisden de bewoners die gaandeweg meer zorg nodig hadden. Sluiting van de zorglocatie in Wamel was dan ook onvermijdelijk.

Na maanden voorbereiding en een high-tea en bbq als afscheid van het wonen in Huize Henricus, is het woensdag 7 juni dan zover. Tussen acht en half negen worden de bewoners van Huize Henricus opgehaald door de bus die hen naar St. Elisabeth zal brengen: hun nieuwe woonomgeving. Daar zullen de bewoners gezamenlijk met de medewerkers van Huize Henricus ontbijten in de Kern. Ondertussen zullen de meubelen en verhuisdozen uit Huize Henricus worden verhuisd naar St. Elisabeth.

Naar verwachting zullen de bewoners na de lunch, zo rond drie uur, de sleutels van hun nieuwe woning op Elsenburcht 3 overhandigd krijgen. Dan moeten de dozen nog worden uitgepakt, maar is het grootste deel van de verhuizing achter de rug.

Op woensdag 7 juni zal een dagboekverslag van de verhuizing worden bijgehouden. Dit verslag is te lezen op de nieuwspagina van deze site.

tile-1.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier