lettergrootte wijzigen
08 nov 2018

Theatervoorstelling Ma

Op donderdag 8 november is in Theater de Molen een speciale voorstelling te zien voor mantelzorgers, getiteld 'Ma'. Deze solovoorstelling is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Loek Peters vertolkt zijn dilemma’s, angsten en moederliefde.

Het boek 'Ma' won een Hebban Award in de categorie beste non-fictie. Het luisterboek van Ma werd genomineerd voor een Hebban Award voor Beste Luisterboek. Samen met Carin Gaemers won Hugo Borst de Macchiavelliprijs 2016, voor hun manifest ‘Scherp op Ouderenzorg’. Volgens de jury schreven zij politieke geschiedenis door in recordtempo het onderwerp uit de politieke sfeer vandaan te halen. 

De entree voor de toneelvoorstelling is gratis. Mantelzorgers moeten zich wel vooraf aanmelden. Dat kan via nummer 024-6750939 of via mail ansjansen@stg-perspectief.nl of jani-nevanraaij@stg-perspectief.nl. Voor meer informatie over de voorstelling zie de website van Theater de Molen: https://theaterdemolen.nl/programma/ma.

ma.jpg (1)

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier