lettergrootte wijzigen
18 apr 2017

Informatiebijeenkomst over mobiliteit

Op welke manier kun je als oudere je mobiliteit behouden en/of verbeteren? Welke hulpmiddelen zijn er om daarin te ondersteunen? Het Prettig Thuis Kenniscentrum in Beuningen organiseert voor alle inwoners van de gemeente Beuningen op dinsdag 18 april om 14.00 uur een informatiebijeenkomst over dit soort vragen.

Rolstoelservice Nijmegen is op de informatiebijeenkomst aanwezig om de bezoekers te informeren. Ook nemen zij een mobiele reparatiewerkplaats mee om rollators en rolstoelen te controleren (tegen een vergoeding van € 10,00) en eventuele kleine reparaties uit te voeren. Daarnaast komt Tweewielercentrum Beuningen vertellen over E-bikes: de mogelijkheden en gevaren van de elektrische fiets. Ook brengen zij de fiets met lage instap onder de aandacht, die kan bijdragen aan veiliger fietsen. En er is ook aandacht voor andere hulpmiddelen die de mobiliteit ondersteunen, van trapondersteuning, wandelstok en rollator tot een scootmobiel. 

Deze informatiebijeenkomst wordt gehouden in het Prettig Thuis Kenniscentrum in de Wijdeveste, Zonnebloemveld 3 in Beuningen. Aanvang 14.00 uur. De toegang is gratis, wel graag even laten weten dat u komt bij Joseph Vink tel. 024-6750939 of josephvink@stg-perspectief.nl.

 

Kenniscentrum Prettig Thuis

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier