lettergrootte wijzigen

Zo ondersteunen wij in de thuissituatie

MW_B_0112.jpg

Met het zMW Thuiszorgteam en het zMW Behandelteam Eerste Lijn beschikt zorggroep Maas & Waal over ervaren wijkverpleegkundigen, thuiszorgmedewerkers en behandelaars voor zorg en behandeling aan huis. Vanuit hun deskundigheid en expertise bieden zij diverse mogelijkheden om ouderen thuis te ondersteunen in hun behoefte aan zorg, behandeling en begeleiding.

 • Wijkverpleging en professionele alarmopvolging

  De wijkverpleging van zorggroep Maas & Waal is georganiseerd rondom drie teams, werkzaam in West Maas en Waal, Druten en Beuningen. Een coördinerend wijkverpleegkundige zorgt voor korte lijnen en continuïteit.
  Onze professionele alarmopvolging zorgt ervoor dat cliënten bij noodsituaties zo snel mogelijk gezien worden door een verpleegkundige.

 • Paramedische behandeling

  De fysio-, logo- en ergotherapeuten van zorggroep Maas & Waal richten zich op ouderen met complexe gezondheidsproblematiek. Door hun specifieke kennis van de doelgroep en veelvoorkomende ziektebeelden, kunnen zij heel gericht inspelen op de hulpvraag, zowel aan huis als poliklinisch. In Beneden-Leeuwen (St. Elisabeth), Druten (De Kasteelhof) en Ewijk (Waelwick) kunnen cliënten individuele poliklinische behandelingen ondergaan en groepstherapieën volgen.

 • Specialist ouderengeneeskunde

  Onze specialisten ouderengeneeskunde (SO) zijn deskundig als het gaat om complexe gezondheidsproblematiek bij ouderen. Binnen zorggroep Maas & Waal hebben wij SO’s aangesteld die volledig werkzaam zijn in de eerstelijn. Ter ondersteuning en onder verantwoordelijkheid van de huisarts kan de SO hem of haar bijstaan middels consultering, diagnostiek en observatie, en behandeling in de thuissituatie en zorgcentra. Ook kan de SO ondersteunen bij het opzetten of voorzitten van multidisciplinaire overleggen (MDO’s) in de huisartsenpraktijk en zorgcentra. Daarnaast is het mogelijk voor huisartsen om samen met de SO de behandeling vorm te geven tijdens het kortdurend verblijf (eerstelijnsverblijf).

 • Huishoudelijke hulp

  Ons team ervaren medewerkers in de huishoudelijke zorg zijn actief in de gemeente West Maas en Waal en in De Hof in Druten. Door gemeentelijke aanbestedingen zijn wij niet gerechtigd om in andere gemeenten in het kader van de Wmo huishoudelijke zorg te leveren.

 

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten