lettergrootte wijzigen

Wat bieden wij op het gebied van welzijn en services?

MW_SE_0045.jpg

Van mee-eten in onze restaurants tot deelname aan de schilderclub. In en om de zorglocaties van zorggroep Maas & Waal worden diverse diensten verleend en activiteiten georganiseerd. Deze komen niet alleen ten goede aan de bewoners van zorggroep Maas & Waal, maar ook aan ouderen die zelfstandig in hun eigen huis wonen.

Enerzijds zorgen onze diensten en activiteiten voor gemak en comfort waardoor ouderen zich ondersteund voelen in dagelijkse taken als koken. Anderzijds dragen zij bij aan het voorkomen van een sociaal isolement van ouderen.

 • Bureau Welzijn

  De positieve kracht die uitgaat van gezelligheid, samen leuke dingen ondernemen en actief bezig zijn, mist zijn uitwerking niet als het gaat om het welzijn van mensen. Daarom worden er binnen de locaties van zorggroep Maas & Waal allerlei activiteiten georganiseerd en is er ruimte voor een actief verenigingsleven - veelal ook toegankelijk voor ouderen die niet woonachtig zijn binnen de zorglocatie.
  Om dat mogelijk te maken is er een team van medewerkers Welzijn, werkzaam binnen Bureau Welzijn, die ervoor zorgen dat cliënten kunnen rekenen op een uitgebreid programma aan activiteiten georganiseerd vanuit de Zorggroep.

 • Restaurants

  Iedere zorglocatie van zorggroep Maas & Waal beschikt over een gezellig restaurant. Ieder dag van de week zijn bewoners en ouderen ‘van buiten’ welkom voor een kopje koffie en in de meeste locaties voor een lunch of een warme maaltijd. Er wordt de keuze geboden uit twee verschillende menu’s. Daarnaast worden er regelmatig themadiners georganiseerd. Meer informatie hierover is te verkrijgen bij de recepties van de locaties.

 • Activiteiten

  In iedere zorglocatie van zorggroep Maas & Waal worden diverse activiteiten georganiseerd. Deze zijn in sommige gevallen ook toegankelijk voor ouderen ‘van buiten’ (soms tegen een bescheiden vergoeding). Op de activiteitenkalenders, die te vinden zijn op de pagina's van de verschillende locaties, worden de activiteiten per maand aangekondigd.

 • Zwemmen

  Iedere week gaat een groep cliënten met aangeboren hersenletsel zwemmen in De Plons in Beuningen. Deze activiteit, die wordt begeleid door een van onze fysiotherapeuten, is bedoeld voor mensen die na hun medische behandeling weer actief willen zijn. Het zwemmen is niet alleen ideaal voor het herstel van motoriek en evenwicht, maar bovendien een gezellige groepsactiviteit. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met de dienst fysiotherapie in Waelwick te Ewijk.

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

 • 04 juli 2023 Brandbrief aan minister Helder: wij willen en het kan, doet u mee?

  Samen met 45 andere zorgaanbieders uit de provincie Gelderland stuurden we vandaag een brandbrief aan minister Helder. Wij zien een complete stilstand aankomen van de transformatie van de ouderenzorg. Wij willen graag in beweging zijn en blijven. Maar met de overheidsmaatregelen die de minister onlangs voorstelde, kan dat niet. Wij vragen dringend om haar actie en ingrijpen. Lees meer >