lettergrootte wijzigen

Een dag bij zMW: dagbehandeling en dagbegeleiding

MW_SE_0455.jpg

Iemand woont gewoon thuis en wil dat zo lang en zo goed mogelijk blijven doen. Daar maken we bij zorggroep Maas & Waal werk van. Met onze dagbehandeling en dagbegeleiding bijvoorbeeld. Vakkundig, gastvrij en respectvol ontvangen wij mensen voor behandeling en begeleiding één of meerdere dagen of dagdelen op een van onze zorglocaties. Om beter te leren omgaan met bijvoorbeeld lichamelijke problemen of dementie. Om door te gaan met revalidatie. Om  partner, kinderen of andere mantelzorgers te ondersteunen in de dagelijkse zorg. Of om het dagelijks leven structuur te geven.

We maken samen een programma op maat
Van wensen maar ook van alle afspraken die we maken, maken we een plan voor een mix aan activiteiten en therapieën. Gezelligheid en huiselijkheid lopen als een rode draad door onze dagbehandeling en dagbegeleiding.

Regelen van behandeling en begeleiding
Dagbehandeling wordt betaald vanuit het basispakket van de zorgverzekering en valt onder de GZSP-zorg: Geneeskundige Zorg voor Specifieke Patiëntgroepen die thuis wonen. Doel van deze zorg is, dat deze mensen (langer) thuis kunnen blijven wonen en zich daar zo goed mogelijk voelen. Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) beoordeelt of iemand die zorg krijgt. Voldaan aan de voorwaarden? Dan geeft het CIZ een zogeheten Wlz-indicatie: een besluit waarin staat dat iemand recht heeft op langdurige zorg.

In onze folder leest u meer over een dag bij zorggroep Maas & Waal
En bijvoorbeeld over onze openingstijden en vervoer naar onze locaties. U vindt de folder rechts in het scherm.

 

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 mei 2023 Het regent bij zMW!

    Gisteren, 12 mei, was het De Dag van de #Zorg, maar al de hele week stond in het teken van deze dag. Collega's kregen van hun leidinggevenden een cadeaudoos, met een zMW-paraplu, een kaart met een cadeaubon, en een doosje #complimenten. Lees meer >