lettergrootte wijzigen

Dit bieden wij op het gebied van wonen met zorg en behandeling

MW_KD_0129.jpg

Zorggroep Maas & Waal beschikt over vijf zorglocaties, verspreid over het land tussen Maas en Waal (in Wamel, Beneden-Leeuwen, Druten, Ewijk en Beuningen). Binnen onze locaties onderscheiden wij units voor mensen met psychogeriatrische en somatische gezondheidsproblematiek en units voor geriatrische revalidatie. Naast een- en tweekamerappartementen hebben onze zorglocaties ook groepswoningen (kleinschalig wonen), zowel voor psychogeriatrische als somatische cliënten.

Op het gebied van tijdelijk verblijf (kortdurend wonen) bieden wij eveneens verschillende mogelijkheden. Zowel gefinancierd vanuit de Wlz (herstelgerichte zorg) en de ZVW (eerstelijnsverblijf). 

 

 • Verblijf geriatrische revalidatie

  Binnen het zMW Revalidatie- en Behandelcentrum in Ewijk (locatie Waelwick) bieden wij geriatrische revalidatie. Ook zijn er mogelijkheden voor kortdurend verblijf, zoals diagnostiek, observatie en behandeling in samenwerking met de huisarts, herstelgerichte zorg en reactivering. Daarnaast bieden we dagbehandeling en poliklinische paramedische behandelingen gericht op revalidatie, herstel en behoud van functies.

 • Herstelverblijf

  Binnen de locaties St. Elisabeth (eerstelijnsverblijf laag complex) en het zMW Revalidatie- en Behandelcentrum, locatie Waelwick (eerstelijnsverblijf hoog complex) bieden wij herstelverblijf aan. Van herstel na een ingreep in het ziekenhuis, tot reactivering na een verergering van de lichamelijke situatie bij onder andere Parkinson, CVA, COPD, MS en dementie. Desgewenst geven we hier thuis een vervolg aan middels ons zMW Thuiszorgteam en onze paramedische behandelaars werkzaam in de eerste lijn.

 • Crisisopnames

  Crisisopvang wordt bij toerbeurt verzorgd door verschillende zorgaanbieders in de regio Nijmegen. Een cliënt kan maximaal 14 dagen gebruikmaken van de crisisopvang. In die periode wordt bekeken of de cliënt permanent naar huis kan, tijdelijk naar huis kan in afwachting van een plek in een zorginstelling, of kan blijven in een zorglocatie.

 • Verblijf palliatieve zorg

  In onze locatie in Ewijk (Waelwick), beschikken wij over meerdere eenpersoonskamers waar we palliatief-terminale zorg verlenen. Ons uitgangspunt daarbij is de omstandigheden voor de cliënt te creëren om zo thuis mogelijk te sterven.

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten