Dit bieden wij op het gebied dagbehandeling en dagbegeleiding

MW_SE_0455.jpg

Onze dagbegeleiding is erop gericht om de zelfredzaamheid van cliënten te bevorderen of te stabiliseren. Dat doen we onder meer door het bieden van structuur in het dagelijkse leven en het ondersteunen bij het behoud van praktische vaardigheden.

Na ontslag uit het ziekenhuis of het zMW Revalidatie- en Behandelcentrum bestaat de mogelijkheid om de revalidatiebehandeling voort te zetten op de geriatrische dagbehandeling. Deze dagbehandeling is gericht op verder herstel, een versterkte conditie of het omgaan met de beperking.

Voor dagbehandeling is een indicatie van het CIZ nodig; voor dagbeleiding een indicatie vanuit de Wmo (behalve voor ouderen in de gemeente Beuningen; die kunnen zich rechtstreeks wenden tot zorggroep Maas & Waal voor de aanvraag van dagbegeleiding vanuit de Wmo: 0487 - 599666 of klantenservice@zmw.nl).

Onze (geriatrische) dagbehandeling en dagbegeleiding vinden plaats in speciaal daarvoor ingerichte afdelingen in onze zorglocaties te Beneden-Leeuwen (St. Elisabeth), Druten (De Hof) en Ewijk (Waelwick).

 

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten