Naar overzicht

Steun de Vrienden van Elisabeth

21 mei 2024

De Vrienden van Elisabeth dragen bij aan een fijn leven voor onze bewoners en cliënten. Dit kunnen zij alleen dankzij donaties. Om het doneren nu nog makkelijker en toegankelijker te maken hebben ze sinds kort een QR-code!

De Vrienden van Elisabeth organiseren elke maand een activiteit voor de 180 bewoners van ons verpleeghuis Elisabeth in Beneden-Leeuwen. En geeft iedere afdeling een budget om activiteiten op de afdeling te organiseren. Daarnaast mogen de afdelingen op kosten van de stichting één keer per jaar gebruik maken van het treintje. Ook hebben de Vrienden van Elisabeth vijf sponsorkaarten waarmee bewoners Museum Tweestromenland kunnen bezoeken. Tot slot betaalt de stichting nog enkele kleine activiteiten.

Donateurs dragen een steentje bij

Wat de stichting doet valt namelijk buiten het reguliere budget van zorggroep Maas & Waal. Hun inzet voor onze bewoners en cliënten is mogelijk dankzij donaties. Fantastisch, wij zijn er enorm blij mee! Om het doneren nu nog makkelijker en toegankelijker te maken heeft de stichting sinds kort een QR-code naast de vertrouwde machtiging bij de folder. Hiermee kunnen mensen eenvoudig een eenmalige donatie doen. Ook hebben ze collectebussen aangeschaft die gebruikt mogen worden als de Vrienden van Elisabeth als ‘goed doel’ opgeven.

Op deze manier kunnen de Vrienden van Elisabeth nóg meer betekenen voor de bewoners, want dat is toch wel wat zij het allerliefste doen.