Wat bieden jullie op het gebied van wonen met zorg en behandeling?

MW_SE_0052.jpg

Zorggroep Maas & Waal beschikt over vier zorglocaties, verspreid over het land tussen Maas en Waal (in Wamel, Beneden-Leeuwen, Druten, Ewijk en Beuningen). Binnen onze locaties onderscheiden wij units voor mensen met psychogeriatrische en somatische gezondheidsproblematiek en units voor geriatrische revalidatie. Naast een- en tweekamerappartementen hebben onze zorglocaties ook groepswoningen (kleinschalig wonen), zowel voor psychogeriatrische als somatische cliënten.

Op het gebied van tijdelijk verblijf (kortdurend wonen) bieden wij eveneens verschillende mogelijkheden. Zowel gefinancierd vanuit de Wlz (herstelgerichte zorg), de ZVW (eerstelijnsverblijf) en de Wmo (respijtzorg) als particulier (pensionarrangement).

Daarnaast beschikken we met verpleegunit De Hulsen in Nijmegen over een locatie die zich richt op zowel kortdurend als langdurig verblijf met multidisciplinaire behandeling specifiek voor dak- en thuislozen (gefinancierd vanuit de Wmo (beschermd wonen) en de Wlz (wonen met toezicht)).

In de kernen van Druten, Ewijk en Beuningen beschikken we ook nog over appartementencomplexen die worden verhuurd door Stichting St. Jan, onderdeel van Stichting zorggroep Maas & Waal Holding. Mede door de extra’s in de vorm van zorg en service aan huis, vormen deze woonlocaties de ideale mogelijkheid voor ouderen om zelfstandig te wonen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Meer weten over wat wij bieden op het gebied van wonen met zorg en behandeling? Klik dan hier.

Direct contact?

HRM & Organisatie

(0487) 58 21 45
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur personeelszaken@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 05 november 2019 100e Liederentafel!

    Maandag 28 november vond er in de Plaza van St. Elisabeth de 100e editie van de Liederentafel plaats. En dat werd natuurlijk een extra feestelijke avond. Lees meer >