Waar werken jullie?

MW_SE_0296.jpg

Vanuit vier locaties verspreid over het land tussen Maas en Waal, voorziet zorggroep Maas & Waal cliënten uit de gemeenten West Maas en Waal, Druten, en Beuningen zowel van intra- als extramurale zorg. De zMW-zorglocaties zijn praktisch gelegen in de nabijheid van winkels, horecagelegenheden en busverbindingen. Binnen onze locaties beschikken we naast een- en tweekamerappartementen en groepswoningen (kleinschalig wonen), over diverse faciliteiten, zoals restaurants, (revalidatie)oefenruimtes en huiskamers waar activiteiten plaatsvinden.

In Nijmegen-West is onze verpleegunit voor dak- en thuisloze mensen gevestigd. Mensen die niet alleen kampen met onder andere psychiatrische problemen, maar ook met (ernstige) lichamelijke problemen en ziekten.

Ook beschikken we over het zMW Revalidatie- en Behandelcentrum dat, voorzien van moderne faciliteiten, plaats biedt aan 44 revalidanten.

Ten slotte bevinden zich in de dorpen Druten, Ewijk en Beuningen, in de nabijheid van onze zorglocaties, drie appartementencomplexen. Hier kunnen belangstellende ouderen een zorgwoning huren én gebruikmaken van de voorzieningen van onze zorglocaties.

Meer weten over onze locaties? Klik dan hier

 

Direct contact?

HRM & Organisatie

(0487) 58 21 45
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur personeelszaken@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten