Ik wil vrijwilliger worden bij zorggroep Maas & Waal

MW_SE_0028.jpg

Binnen zorggroep Maas & Waal kun je iedere dag zien hoe wezenlijk vrijwilligerswerk is. Maar ook hoe leuk, afwisselend en verrijkend. Van het samen koken met cliënten of het houden van gesprekjes over vroeger, tot het helpen organiseren van de bingo en cliënten leren omgaan met de computer. 

Ruim 600 vrijwilligers leveren een aanzienlijk deel van de inzet binnen zorggroep Maas & Waal. Best logisch dus dat we veel tijd en energie in onze vrijwilligers steken. En hun veel kansen bieden. Bijvoorbeeld om trainingen te volgen waardoor je als vrijwilliger meer inzicht krijgt in de doelgroep waarvoor je werkt. Ook dient zich soms de kans aan om door te groeien naar een betaalde baan. Daarmee is vrijwilligerswerk binnen zorggroep Maas & Waal iets wat je jezelf gunt.

Wil jij ervaren hoe leuk, afwisselend en verrijkend vrijwilligerswerk binnen onze Zorggroep is? Kijk dan onder vacatures voor een overzicht van de verschillende functies en mogelijkheden of lees hier de folder Vrijwilligerswerk binnen zorggroep Maas & Waal; dat gun je jezelf!

En nee, je hoeft echt niet iedere dag of week beschikbaar te zijn. Ook voor een kortere duur of paar uurtjes per maand ben je al van harte welkom!

Direct contact?

HRM & Organisatie

(0487) 58 21 45
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur personeelszaken@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten