Ik wil Verfrissend Anders Leren!

Foto campagne-shutterstock 59503036.jpg

Bij zorggroep Maas & Waal leer je verfrissend anders. Dat zit 'm in de tijd en aandacht die we voor je hebben, en in het samen doen. Ben jij er klaar voor om verfrissend anders te leren? Start dan nu een BBL-traject (beroepsbegeleidende leerweg) bij zMW en je krijgt een opleiding én een arbeidsovereenkomst.

Tijd
Binnen zMW geven we je de ruimte om te wennen aan werken en leren. Hierin lopen we voorop. Vier maanden lang draai je mee, werk je mee zonder in de bezetting te staan. Dat geeft je ruimte. We hebben een Ontwikkelafdeling opgezet die er voor zorgt dat jouw introductie in de zorg een goede is! De Ontwikkelafdeling is helemaal ingericht voor studenten zoals jij. Hoe verfrissend is dat!

Aandacht
Er is aandacht voor je. Wat heb jij nodig? Docenten van de zorgopleidingen geven bij onze organisatie maatwerklessen en daardoor vloeien school en praktijk in elkaar over.

Samen
We doen het samen. Samen werken, samen leren. Plezier in werk en studie geven de energie om samen een mooi resultaat neer te zetten.

Meld je aan!
Wil jij ook verfrissend anders leren? Meld je dan aan via 0487 - 58 21 45 of stuur een mail naar personeelszaken@zmw.nl.

Direct contact?

HRM & Organisatie

(0487) 58 21 45
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur personeelszaken@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten