Ik wil leren bij zMW

MW_B_0164.jpg

Jezelf ontwikkelen, ontplooien, groeien in je rol. Bij zorggroep Maas & Waal geven we je de ruimte om te ontdekken welke talenten je allemaal in je hebt. We bieden plaats aan veel jonge mensen in opleiding en er is volop ruimte voor stagiaires.

Maar ook als je bij zMW werkt, moedigen we je aan om te leren en je te blijven ontwikkelen. In de veranderende wereld van de zorg kun je eigenlijk niet anders. Naast de verplichte scholingen in het kader van bijvoorbeeld de Wet BIG, stimuleren wij je om je ambities om te zetten in concrete leerdoelen (of het nu is via klassikaal leren, e-learning, training on the job en/of intervisie).

Ben je niet werkzaam in een zorgfunctie? Ook dan bieden wij legio mogelijkheden om je te ontwikkelen en je ambities waar te maken. We vinden het belangrijk dat er deskundige, gemotiveerde en betrokken mensen in dienst zijn om een optimale zorg- en dienstverlening te garanderen.

Wat betekent dat voor jou? Binnen zMW kun je heel gericht vorm geven aan je eigen toekomst. En die van zorggroep Maas & Waal!

 • Stageplaatsen

  Natuurlijk wil je de theorie in de praktijk brengen. Zorggroep Maas & Waal biedt je daar graag de ruimte voor. Zowel in de zorg als daarbuiten begeleiden wij stagiaires van opleidingen via de beroepsopleidende leerweg (BOL). Binnen de dienst Verpleging en Verzorging gaat het om de opleidingen voor zorghulp, helpende, verzorgende, verpleegkundige en maatschappelijke zorg niveau 3 en 4.
  Daarnaast ben je van harte welkom als je bij ons stage wilt lopen als student fysiotherapie, ergotherapie of logopedie, als huisarts in opleiding of specialist ouderengeneeskunde in opleiding.
  Ook bieden wij regelmatig stageplaatsen voor wie de opleiding secretaresse niveau 3 en 4 volgt.

 • Opleidingsplaatsen

  We besteden binnen zorggroep Maas & Waal veel aandacht aan het opleiden van (toekomstige) medewerkers. Zo bieden wij je de mogelijkheid om via de BBL-route (BeroepsBegeleidende Leerweg) te studeren. Oftewel, werken en leren tegelijk. Tijdens het volgen van een BBL-opleiding ben je in dienst bij zorggroep Maas & Waal. Je werkt dus in de praktijk, en daarnaast volg je de opleiding aan een Regionaal OpleidingsCentrum (ROC).

 • Leer- en ontwikkelafdelingen

  We geloven binnen zorggroep Maas en Waal sterk in de kracht van praktijkgericht leren. Daarom hebben we twee ontwikkelafdelingen opgericht: een psychogeriatrische en een revalidatieafdeling. Daarmee beschikken we over twee locaties waar leerlingen van verschillende opleidingsniveaus en vakgebieden samenwerken en deelnemen aan authentieke leersituaties. Door het met elkaar delen van kennis en vaardigheden ontstaat een ervaringsgerichte manier van leren en werken. Studeren, oefenen en reflecteren is een voortdurend proces binnen deze afdelingen.
  Binnen deze unieke leeromgeving, waarbij nauw wordt samengewerkt met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, de Radboud Universiteit en verschillende ROC’s, komen opleiding en praktijk dichter bij elkaar. Naast leerplaatsen zijn op deze leerafdelingen ook regelmatig stageplaatsen beschikbaar.

 • Skillslab

  Binnen zorggroep Maas & Waal hebben we een modern skillslab voor verpleegkundigen en verzorgenden, leerlingen en stagiaires om handelingen te oefenen. Ook worden hier bekwaamheidstoetsen afgenomen voor verpleegtechnische handelingen.

Direct contact?

HRM & Organisatie

(0487) 58 21 45
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur personeelszaken@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten