Ik wil inspiratie opdoen

Inspiratie

Je bent dol op je vak en wil graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes. Maar waar vind je die? Via onderstaande sites krijg je de meest recente ontwikkelingen mee, lees je inspirerende verhalen of haal je noodzakelijke kennis aangaande de meest recente wetswijzigingen op.

Ken je ze nog: onze Jaarverslagen en Zomergroeten van de afgelopen jaren? Stof ze gerust nog maar eens af, want de inhoud blijkt nog springlevend en misschien wel actueler dan ooit. Wij zien ze dan ook liever als visiedocumenten die het lezen meer dan waard zijn.
Zien Doen Beleven
Stap voor Stap
Naar een eigen geluid
Route naar de Toekomst
Reisverslag Doen wat nodig is 

www.actiz.nl voor het laatste nieuws voor zorgondernemers

E-zin & Zorg: prachtig online magazine met mooie verhalen uit de zorg gepresenteerd in films, foto's en inspirerende interviews. 

www.zorgvoorbeter.nl: Betrouwbare informatie over ouderenzorg: van dementie, medicijnen, vrijheidsbeperkende maatregelen tot het verbeteren van de zorg aan ouderen.

www.ukonnetwerk.nl: Het UKON is een actief samenwerkingsverband van de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde/Ouderengeneeskunde van het Radboudumc en twaalf ouderenzorgorganisaties (waar zorggroep Maas & Waal er een van is) streeft ernaar de kwaliteit van zorg en leven van cliënten in ouderenzorgorganisaties te optimaliseren.

www.netwerk100.nl: Het welzijns- en zorgnetwerk 100 is een innoverend en verkennend netwerk, waarin aanbieders in de zorg en welzijn op unieke wijze samenwerken met ouderen.

www.easycare.nl: Easycare is een methode waarmee je de kwetsbaarheid van ouderen op het gebied van gezondheid, wonen en welzijn integraal in kaart brengt.

www.mezzo.nl: Mezzo is de spreekbuis van mantelzorgers en organisaties voor mantelzorgondersteuning en vrijwilligerszorg. Zij ondersteunt onder meer professionals in hun samenwerking met mantelzorgers en vrijwilligers.

www.vilans.nl: Vilans is een landelijk kenniscentrum voor de langdurende zorg en helpt (zorg)organisaties en professionals om de langdurende zorg te vernieuwen en verbeteren. Op de diverse kennispleinen vind je actuele en praktische producten.

www.venvn.nlV&VN is de beroepsvereniging van verpleegkundigen en verzorgenden met ruim 70.000 leden. Hier vind je nieuws en kennis op het vakgebied van verpleegkundigen en verzorgende.

www.waardigheidentrots.nlHet vernieuwingsprogramma Waardigheid en trots is een initiatief van het Ministerie van VWS en de TaskForce ‘Waardigheid en Trots’. Op deze site vind je actualiteiten,bijeenkomsten en informatie over allerlei zorggerelateerde onderwerpen.

Direct contact?

HRM & Organisatie

(0487) 58 21 45
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur personeelszaken@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten