lettergrootte wijzigen

Wat bieden wij op het gebied van wonen?

MW_HH_0117.jpg

Binnen onze locaties beschikken we over verschillende woonvormen, waar u uw behoeften aan zorg en behandeling samen met zorggroep Maas & Waal kunt invullen. Voor welk soort woning en welke vorm van zorg u in aanmerking komt, hangt af van uw zorgindicatie. Wij maken onderscheid tussen zorg en medische begeleiding voor mensen met een lichamelijke beperking en mensen die lijden aan dementie.

Comfort en welzijn zien wij als de basis voor een plezierig leven. Daarom zetten we binnen onze locaties in op gezelligheid, ontspanning en leuke bezigheden. Uw welbevinden is echter een resultaat van gezamenlijke inspanning. Van ons als professionals en vrijwilligers, en ook van u en uw partner (mantelzorger), familieleden, vrienden en kennissen. Samen streven wij naar een situatie waarin u – ondanks uw kwetsbare situatie – uw leven kunt leiden zoals u graag wilt.

Meer informatie over wonen binnen zorggroep Maas & Waal vindt u op de cliëntpagina 'Het gaat niet meer thuis'.

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >