lettergrootte wijzigen

Wat bieden wij op het gebied van wonen?

MW_HH_0117.jpg

Binnen onze locaties beschikken we over verschillende woonvormen, waar u uw behoeften aan zorg en behandeling samen met zorggroep Maas & Waal kunt invullen. Voor welk soort woning en welke vorm van zorg u in aanmerking komt, hangt af van uw zorgindicatie. Wij maken onderscheid tussen zorg en medische begeleiding voor mensen met een lichamelijke beperking en mensen die lijden aan dementie.

Comfort en welzijn zien wij als de basis voor een plezierig leven. Daarom zetten we binnen onze locaties in op gezelligheid, ontspanning en leuke bezigheden. Uw welbevinden is echter een resultaat van gezamenlijke inspanning. Van ons als professionals en vrijwilligers, en ook van u en uw partner (mantelzorger), familieleden, vrienden en kennissen. Samen streven wij naar een situatie waarin u – ondanks uw kwetsbare situatie – uw leven kunt leiden zoals u graag wilt.

Meer informatie over wonen binnen zorggroep Maas & Waal vindt u op de cliëntpagina 'Het gaat niet meer thuis'.

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 mei 2023 Het regent bij zMW!

    Gisteren, 12 mei, was het De Dag van de #Zorg, maar al de hele week stond in het teken van deze dag. Collega's kregen van hun leidinggevenden een cadeaudoos, met een zMW-paraplu, een kaart met een cadeaubon, en een doosje #complimenten. Lees meer >