lettergrootte wijzigen

Waar staan wij voor?

MW_SE_0003.jpg

Cliënten die wel-zijn, leefplezier en comfort ervaren, ondanks de beperkingen die ouderdom met zich meebrengt. Dat is in de kern het doel van ons werk als zorggroep Maas & Waal.

Met vier zorglocaties en een zMW Thuiszorg- en Behandelteam in de gemeenten West Maas en Waal, Druten, Beuningen en Wijchen* zijn wij stevig verankerd in de regio, zijn wij ‘zeker en dichtbij’. Wij realiseren voor u de voorwaarden om zoveel mogelijk zelf te kunnen doen wat u nog wilt doen. Daarnaast ondersteunen wij u in wat niet of minder makkelijk gaat. We kijken daarbij ook naar uw netwerk, de mensen om u heen.

Uw welbevinden zien wij namelijk als het resultaat van samenspel. Van ons als professionals en vrijwilligers, en ook van mantelzorgers, familieleden, vrienden en kennissen. Samen streven wij naar het verlichten van uw ongemak, naar comfort en ook naar het behouden van wat u nog zelf kunt doen. Zodat u zo lang mogelijk uw leven kunt leiden zoals u dat graag doet.

Zorggroep Maas & Waal is aangesloten bij ActiZ, landelijke organisatie van zorgondernemers. Als lid van ActiZ voldoen wij aan de normen voor Verantwoorde Zorg. We leveren goede kwaliteit en zijn daar transparant over.

Stichting zorggroep Maas en Waal staat geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

'Koersvast op de stroom van nieuwe mogelijkheden' is de titel van het meerjarenbeleidsplan 2020-2023. Hoe dit meerjarenbeleidsplan zich verhoudt tot en bijdraagt aan de missie van zMW ziet u op een grafische illustratie die u kunt bekijken door hier te klikken.

*Voor de bijbehorende postcodes verwijzen wij u naar de postcodedatabase.

  • Kernwaarden

    Vakmanschap: wij handelen vanuit onze kennis en expertise als professionals en zijn bereid te blijven leren.

    Samenspel: wij zoeken de verbinding: met elkaar, met u, en met uw familie, vrienden en kennissen om in gezamenlijkheid de ondersteuning te kunnen bieden die nodig is en past bij u.

    Gastvrijheid: wij creëren een uitnodigende omgeving zodat u zich oprecht welkom voelt.

    Openheid: wij hebben aandacht voor en tonen betrokkenheid bij wat u beweegt zodat wij u écht leren kennen.

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten