lettergrootte wijzigen

Wat bieden wij op het gebied van zorg en behandeling thuis?

MW_B_0112.jpg

Met het ouder worden, groeit de kans dat uw behoefte aan zorg en ondersteuning toeneemt. Dat hoeft niet te betekenen dat u moet verhuizen naar een zorglocatie. Om uw wel-zijn thuis in stand te houden, biedt zorggroep Maas & Waal diverse vormen van zorg en ondersteuning aan die bij u thuis worden verleend.

Wij beschikken over een ervaren team thuiszorgmedewerkers, paramedici en specialisten ouderengeneeskunde. Vanuit hun deskundigheid en expertise bieden zij zorg, behandeling en begeleiding aan huis. Uitgaande van hetgeen u wel kunt, maken we samen afspraken over waar u hulp en ondersteuning bij nodig heeft. Daarbij kijken we niet alleen naar de mogelijkheden die wij als zorggroep Maas & Waal kunnen bieden. We onderzoeken ook de helpende hand van uw familie, vrienden of de buurt. Uw streven om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, realiseren we samen.

Meer informatie over het ondersteunen door zMW in de thuissituatie vindt u op de cliëntpagina 'Ik wil zelfstandig blijven wonen en zorg en services aan huis' 

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten