Privacy? Een zaak van ons allemaal

Privacy

Zorggroep Maas & Waal respecteert uw privacy. In ons privacystatement onderstrepen we dat met tien uitgangspunten. Zo weet u hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens, en wat uw rechten zijn. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat uw gegevens bij ons in goede handen zijn. 

Waarom verzamelen wij informatie?
Als we zorg, behandeling of ondersteuning aan u (gaan) verlenen, vragen wij u om diverse gegevens, zoals persoonsgegevens en gezondheidsgegevens. Deze gegevens zijn noodzakelijk om de door u gewenste zorg en services te kunnen bieden. Het verwerken van uw gegevens doen we op een manier die veilig, rechtmatig en transparant is. Daarbij volgen we de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Hoe veilig verwerken wij uw gegevens?
Om uw gegevens zo veilig mogelijk te verwerken, treffen we zowel technische als organisatorische maatregelen. Dat doen we in lijn met de AVG. Dat houdt onder meer in dat we uw gegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk. En ook dat we bij de verwerking van uw gegevens door derden de verplichtingen van de AVG aan hen opleggen. Om privacy binnen zMW te waarborgen hebben we zelfs een functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Want privacy is een zaak van en voor ons allemaal.

Wilt u meer weten, klik dan hier voor ons privacystatement.

 

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 10 december 2018 DemenTalent in Maas & Waler

    In de Maas & Waler stond een mooi artikel over DemenTalent in Beuningen. Hoe talentvolle vrijwilligers met dementie betrokken blijven bij de maatschappij door hun talent in te zetten. Lees meer >