lettergrootte wijzigen
17 feb 2016

Zwemmen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Iedere week bezoeken zo’n vijftien deelnemers zwembad De Plons onder begeleiding van een fysiotherapeut van zorggroep Maas & Waal. Dat ontspannen zwemmen en bewegen in water gezond is, behoeft geen betoog. Daarom heeft zorggroep Maas & Waal naar mogelijkheden gezocht om deze faciliteit ook voor de toekomst veilig te stellen. De Edwin van der Sar Foundation heeft een donatie toegezegd voor de komende drie jaar. Hierdoor is de groep niet alleen de komende jaren verzekerd van voortzetting van deze plezierige activiteit, ook kan de groep deelnemers groeien. 

CIG_IMG010.jpg

Het zwemmen is bedoeld voor mensen die na hun medische behandeling weer actief willen zijn. Met name voor het herstel van de motoriek en het evenwicht bijkt zwemmen erg geschikt te zijn. Iedere vrijdag wordt er gezwommen van 15.45 tot 16.45 uur in zwembad de Plons in Beuningen.Het instructiebad is dan extra warm, het 25 meter bad heeft de gebruikelijke binnenbadtemperatuur.

Voor meer informatie of aanmelding kunnen mensen met niet-aangeboren hersenletsel contact opnemen met Mattie Zwitserloot, fysiotherapeut bij zorggroep Maas & Waal, tel: 0487 59 96 66 of e-mail: mattiezwitserloot@zmw.nl. Ook vrijwilligers die interesse hebben om te ondersteunen bij de begeleiding, zijn van harte welkom!

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Meer weten?

1488

Nieuws en berichten