lettergrootte wijzigen
01 mei 2017

Zorgappartementen verrijzen tegenover St. Elisabeth

Na het voorbereidende werk gaat het hard met de twaalf appartementen aan de Pastoor Zijlmansstraat in Beneden-Leeuwen. Woonstichting De Kernen verwacht de appartementen in november 2017 te kunnen opleveren. De bouw wordt volgens een zogenoemde ‘lean-planning’ uitgevoerd. Door slimme samenwerking op de bouwplaats, wordt er in een korte tijd snel en kwalitatief goed gebouwd. Daarbij duurt de overlast voor de omgeving korter.

Er is volgens De Kernen veel interesse in de nieuwbouwwoningen. Negen van de twaalf appartementen worden bij voorrang verhuurd aan ouderen met een zorgindicatie. De overige drie appartementen worden geadverteerd via www.woongaard.com. Alle bewoners van de appartementen zullen straks zelfstandig wonen en kunnen naar wens zorg en diensten inkopen bij zorgroep Maas en Waal.

 

Appartementen_Streekmuseum.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 04 juli 2023 Brandbrief aan minister Helder: wij willen en het kan, doet u mee?

    Samen met 45 andere zorgaanbieders uit de provincie Gelderland stuurden we vandaag een brandbrief aan minister Helder. Wij zien een complete stilstand aankomen van de transformatie van de ouderenzorg. Wij willen graag in beweging zijn en blijven. Maar met de overheidsmaatregelen die de minister onlangs voorstelde, kan dat niet. Wij vragen dringend om haar actie en ingrijpen. Lees meer >