lettergrootte wijzigen
01 mei 2017

Zorgappartementen verrijzen tegenover St. Elisabeth

Na het voorbereidende werk gaat het hard met de twaalf appartementen aan de Pastoor Zijlmansstraat in Beneden-Leeuwen. Woonstichting De Kernen verwacht de appartementen in november 2017 te kunnen opleveren. De bouw wordt volgens een zogenoemde ‘lean-planning’ uitgevoerd. Door slimme samenwerking op de bouwplaats, wordt er in een korte tijd snel en kwalitatief goed gebouwd. Daarbij duurt de overlast voor de omgeving korter.

Er is volgens De Kernen veel interesse in de nieuwbouwwoningen. Negen van de twaalf appartementen worden bij voorrang verhuurd aan ouderen met een zorgindicatie. De overige drie appartementen worden geadverteerd via www.woongaard.com. Alle bewoners van de appartementen zullen straks zelfstandig wonen en kunnen naar wens zorg en diensten inkopen bij zorgroep Maas en Waal.

 

Appartementen_Streekmuseum.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 22 augustus 2022 We doen mee aan een kwaliteitsonderzoek naar het voorschrijven van antibiotica

    Samen met het Amsterdam UMC voert zorggroep Maas & Waal vanaf september een kwaliteitsonderzoek uit naar het voorschrijven van antibiotica binnen onze zorggroep. De gegevens van een groot aantal verpleeghuizen worden vervolgens met elkaar vergeleken. Zo’n vergelijking zorgt voor nieuwe kennis en inzichten waarvan onze artsen kunnen leren. Lees meer >