lettergrootte wijzigen
01 mei 2017

Zorgappartementen verrijzen tegenover St. Elisabeth

Na het voorbereidende werk gaat het hard met de twaalf appartementen aan de Pastoor Zijlmansstraat in Beneden-Leeuwen. Woonstichting De Kernen verwacht de appartementen in november 2017 te kunnen opleveren. De bouw wordt volgens een zogenoemde ‘lean-planning’ uitgevoerd. Door slimme samenwerking op de bouwplaats, wordt er in een korte tijd snel en kwalitatief goed gebouwd. Daarbij duurt de overlast voor de omgeving korter.

Er is volgens De Kernen veel interesse in de nieuwbouwwoningen. Negen van de twaalf appartementen worden bij voorrang verhuurd aan ouderen met een zorgindicatie. De overige drie appartementen worden geadverteerd via www.woongaard.com. Alle bewoners van de appartementen zullen straks zelfstandig wonen en kunnen naar wens zorg en diensten inkopen bij zorgroep Maas en Waal.

 

Appartementen_Streekmuseum.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >