03 dec 2018

zMW zoekt mensen die Geluk brengen

Zorggroep Maas & Waal is voor haar locaties St. Elisabeth, De Kasteelhof, Klein Waelwick, Alde Steeg en De Hulsen op zoek naar medewerkers Welzijn. Mensen met een warm hart, die elke dag een beetje geluk en leefplezier in het leven van de bewoners brengen. Om die nieuwe medewerkers te vinden is zMW gestart met een grootschalige wervingscampagne ‘Geluk brengen’.

Aandacht, persoonlijk contact en gezelligheid. Voor ouderen zit geluk en leefplezier meestal in kleine dingen. Samen een krant lezen, koken of een spelletje doen. Maar vaak hebben zorgmedewerkers geen tijd voor deze activiteiten. “Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe groep medewerkers”, vertelt Maaike Versteegh, manager Zorg en Welzijn bij zorggroep Maas & Waal. “Deze medewerkers gaan zorgen voor een gemoedelijke sfeer waarbinnen bewoners meer aandacht krijgen en levendigheid ervaren.”

Er wordt gezocht naar ongeveer twintig medewerkers per locatie. Door de extra financiële middelen die het Rijk beschikbaar heeft gesteld – ook wel de ‘Hugo Borst-gelden’ genoemd – kan de Zorggroep deze nieuwe medewerkers aannemen. “Extra aandacht voor welzijn maakt het leven in het verpleeghuis aangenamer en waardiger”, weet Maaike Versteegh. “Dat is goed voor de bewoners. En ook verwachten we de werkdruk van zorgmedewerkers hierdoor te verlichten.”

Heb jij interesse in de functie van medewerker Welzijn bij zMW? Kijk dan snel op www.zmw.nl/gelukbrengen. Daar vind je een uitgebreide functiebeschrijving en informatie over hoe je kunt solliciteren.

geluk.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten