15 okt 2018

zMW in Maas & Waler

Pagina 23, Maas & Waler van 10 oktober 2018. Daar staat het verhaal over mevrouw Ida van Heek die na een val moest herstellen van een bekkenfractuur. Zij deed dat succesvol in het zMW Revalidatie- en Behandelcentrum. Het verhaal van mevrouw Van Heek is het eerste van een reeks van ten minste drie verhalen. “Daarmee willen we meer bekendheid geven aan het zMW Revalidatie- en Behandelcentrum”, vertelt Frank van Kuppeveld, hoofd Revalidatie- en Behandelcentrum. “Niet overal in het Land van Maas en Waal is bekend dat je dicht bij huis kunt revalideren en echt niet naar Nijmegen hoeft. We willen dat met deze serie verhalen onder de aandacht brengen.”
Heeft u het verhaal over mevrouw Ida van Heek gemist? Hier kunt u het teruglezen! 

Op woensdag 7 november volgt alweer het tweede verhaal over het zMW Revalidatie- en Behandelcentrum. Dat gaat over Marij van den Beld die revalideerde na een gebroken heup. Mis het niet in de Maas & Waler van 7 november!

108891-2.jpg_DEF.png

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 10 december 2018 DemenTalent in Maas & Waler

    In de Maas & Waler stond een mooi artikel over DemenTalent in Beuningen. Hoe talentvolle vrijwilligers met dementie betrokken blijven bij de maatschappij door hun talent in te zetten. Lees meer >