lettergrootte wijzigen
21 jul 2020

ZinPlus voor vragen over zingeving, leven en dood, religie en rituelen...

Soms gebeuren er dingen in het leven die je diep raken. Ziekte, verlies, een conflict, diepe eenzaamheid, of een naderend overlijden... Het kan dan voelen alsof de vanzelfsprekendheid van het dagelijks leven is weggevallen.

Soms kan het dan fijn zijn om met iemand in gesprek te gaan die alle ruimte heeft om naar uw verhaal te luisteren. Iemand die u helpt om wat u meemaakt een plaats te geven, (nieuwe) houvast te vinden, en samen met u zoekt hoe u verder kan gaan.

De geestelijk verzorgers en getrainde vrijwilligers van ZinPlus zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met levensvragen. Zij zijn er voor iedereen, ongeacht geloofsovertuiging of levensfilosofie. Deze begeleiding is laagdrempelig en kosteloos. Ook kunnen zij zowel religieuze als niet-religieuze rituelen verzorgen rondom belangrijke gebeurtenissen, zoals bij een afscheid.

ZinPlus is actief binnen de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en West Maas en Waal.

Een afspraak maken is heel eenvoudig. Dit kan door te bellen naar (06) 37 37 45 54. U kunt ook een e-mail met uw contactgegevens sturen naar info@zinplus.nl.

Ons team van geestelijk verzorgers en gespecialiseerde vrijwilligers staat klaar voor iedereen die thuis woont en behoefte heeft aan ondersteuning bij zingevings- en levensvragen. Afhankelijk van uw situatie, vraag en voorkeur kijken we samen met u welke begeleiding of ondersteuning het beste bij u past.

Voor professionals of vrijwilligers is er kosteloos scholing of coaching hoe zij zingevingsvragen kunnen herkennen en begeleiden.

Zinplus.png

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >