lettergrootte wijzigen
18 nov 2016

Willeke Alberti exclusief!

Medleys, covers en eigen werk: het kwam allemaal voorbij in het optreden van Willeke Alberti in St. Elisabeth. Voor de tweede keer in het bestaan van het huis zong de artieste, vergezeld door haar vierkoppige band, de bewoners toe die massaal waren toegestroomd. Maar liefst 140 mensen genoten van bekende liedjes als Telkens weer, Spiegelbeeld, Het Dorp en Mag ik dan bij jou.

Met zoveel enthousiasme was door de organisatie, die in handen lag van de Vrienden van en Bureau Welzijn, al rekening gehouden. Daarom was het concert alleen toegankelijk voor bewoners van St. Elisabeth en uitsluitend met een toegangskaartje. Klinkt streng, maar was volgens ingewijden ook daadwerkelijk nodig om de groep belangstellenden niet te groot te laten worden en iedereen van een goede plaats te kunnen voorzien.

Na een uur meezingen, deinen, stralen, genieten en soms ook een traantje weg pinken, was het concert voorbij. Even trok Willeke Alberti zich terug om wat te drinken. Daarna nam zij alle tijd om op de foto te gaan met bewoners, die ter afsluiting van een heerlijke middag een drankje en een hapje kregen aangeboden.

Willeke Alberti (1)

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten