lettergrootte wijzigen
08 apr 2020

#wevergetenjullieniet

Met de paasdagen in het vooruitzicht is het extra moeilijk dat bewoners en naasten niet bij elkaar kunnen zijn. Met de actie #wevergetenjullieniet roept Alzheimer Nederland alle mensen op om te laten zien dat ouderen wel worden gemist maar niet worden vergeten.

Op haar website doet Alzheimer Nederland verschillende creatieve ideeën aan de hand om dat te laten zien. Een raamposter, een stoepkrijttekening, een kaart, een fotolijstje: allemaal eenvoudig zelf te maken en altijd met het vergeet-mij-nietje als symbool. Meteen aan de slag met de knutselsjablonen? Klik dan hier!

Alzheimer Nederland vraagt om alle creatieve resultaten van de actie te delen op sociale media met #wevergetenjullieniet. 

Alzheimer-Nederland-actie-wevergetenjullieniet.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 22 augustus 2022 We doen mee aan een kwaliteitsonderzoek naar het voorschrijven van antibiotica

    Samen met het Amsterdam UMC voert zorggroep Maas & Waal vanaf september een kwaliteitsonderzoek uit naar het voorschrijven van antibiotica binnen onze zorggroep. De gegevens van een groot aantal verpleeghuizen worden vervolgens met elkaar vergeleken. Zo’n vergelijking zorgt voor nieuwe kennis en inzichten waarvan onze artsen kunnen leren. Lees meer >