lettergrootte wijzigen
01 jul 2020

Wegwijs worden op internet? Volg de gratis training!

Voor veel mensen is het communiceren via internet een uitkomst in de huidige corona-samenleving. Maar nog lang niet iedereen vindt zijn of haar weg in de digitale wereld.

Speciaal voor iedereen die meer wil weten over hoe je online winkelt, berichtjes leest en plaatst op Facebook, je route naar een bestemming uitstippelt of een herhaalrecept bij de apotheek bestelt, heeft het Nationaal Ouderenfonds Welkom Online ontwikkeld. Dit is een gratis online lesprogramma van vier lessen die inspelen op de behoeftes en wensen van de deelnemer: Je dagelijkse leven; Je actieve leven; Je sociale leven; Je gezonde leven.

Als deelnemer ga je in zes tot twaalf weken door het lesprogramma heen. Er zijn vele mogelijkheden om hulpvragen te stellen en samenvattingen van het geleerde te lezen. Daarnaast is het mogelijk om het programma te volgen samen met een vrijwilliger die je begeleidt. Daarvoor kunt u contact opnemen met het Nationaal Ouderenfonds via deze link of bellen met 088 344 2000. Ook is het mogelijk om het programma te volgen in een groep. Daarvoor stuurt u een mailtje naar welkom-online@ouderenfonds.nl of u kunt bellen naar 088 344 2000.

Het online lesprogramma is bedoeld voor mensen die zelden of nooit online zijn geweest.

Welkom online.png

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten